YALIN HASTANE UYGULAMALARI SEMPOZYUMUNDA HASTANEMİZİ ANLATTIK
Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, 16.10.2015 tarihinde Yalın Hastane Uygulamaları Sempozyumu düzenlendi. Türkiye'nin 81 ilinden gelen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yöneticileri ve çalışanları Yalın Hastane Uygulamaları konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Sempozyuma hastanemiz adına Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Gönül CANPOLAT “Nörolojik Hastalarda Yalın Yaklaşımlar” ve “Dijital Yalın Yaklaşımlar” başlıklı 2 sunumla katıldı. Hastanemizdeki nörolojik hastaların muayene süreçlerini kısaltmak adına yapılan çalışmalar ve yine hastanemizdeki dijital uygulamalar ve kazanımlara değinilen görsel müzikli sunumlar katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

20.10.2015