Çevre Dostu Hastane Ödülü Aldık...
Bolu ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Bolu Çevre ve Şehircilik Il Müdürlüğü ile yapilan protokol çerçevesinde yürütülen "Çevre Dostu Hastane Projesi" sonuçlandı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde düzenlenen ödül töreni ile "Çevre Dostu Hastane Belgesi" ve "Çevre Dostu Hastane Sertifikası" almaya hastanemiz hak kazandı. Ödül Bolu Valisi Aydın BARUŞ ve Bolu Çevre ve Şehircilik Il Müdürü Mehmet Süleyman KARA tarafından Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gönül CANPOLAT’ a takdim edildi.

09.06.2016