Yeni Poliklinik ve Tedavi Ünitelerimizle Köroğlu Ünitesi' nde Hizmet Vermeye Başladık...

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde hastanemize bağlı olarak faaliyet gösteren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği ve Tedavi Ünitelerimiz açıldı. Mesafe nedeniyle Karacasu Beldesinde bulunan hastanemize ulaşımda sıkıntı yaşayan hastalarımız yeni ünitemize kolayca ulaşabilecekler. Yeni Ünitemizde tecrübeli kadromuzla hizmet vermeye başladık. Tüm Bolu Halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.