A.İ.B.Ü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde artık geceleri de Fizik Tedavi uygulanacak. Hastanemiz , artan taleb üzerine son bir yıl içerisinde farklı yerleşkelerde hizmet vermeye başlamıştır. Bunlardan biri merkez ünitede bulunan 20 yataklı rehabilitasyon servisimiz, bir diğeri de Köroğlu Ünitesinde bulunan poliklinik ve ayaktan fizik tedavi ünitemizdir. Köroğlu ünitemiz açıldığı andan itibaren oldukça yoğun bir rağbet görmüş, hasta sayımız gün geçtikçe artmıştır. Artan bu taleble beraber bekleyen hasta sayısı arttıkça biz de gelen yaz ayları ve günlerin uzaması ile beraber gece çalışmasının hizmeti kolaylaştıracağını ve hastalarımızı memnun edeceğini düşündük. 17.04.2017 tarihinden itibaren akşam 17.00 – 21.00 saatleri arasında tedavi seanslarına devam edilerek hastaların akşamları da fizik tedavi alması sağlanmaktadır. Böylelikle gündüz tedavi seansı olmayan veya zamanı olmayan mağdur hastalarımızın da tedavisi kolaylıkla sağlanacaktır.

25.04.2017