YENİ ERGOTERAPİ ÜNİTEMİZ FAALİYETE GEÇTİ...
Türkiye’ de ilkleri gerçekleştiren Hastanemiz sağlıkta kaliteyi artırmaya devam ediyor. Türkiye’de birçok devlet hastanesi ve özel hastanelerde bulunmayan Ergoterapi ünitesini değerli bağışçımız Alaettin ERATALAR’ın katkılarıyla kurarak Bolu’da halkımızın hizmetine açıldı. Ergoterapi, ABD ve Avrupa’da her yaştan bireye uygulanan geniş kapsamlı bir tedavidir. İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılan Türkiye’nin en kapsamlı Ergoterapi ünitemizde hastalar, Ergoterapi ile günlük yaşama hazırlanıyor. Hastalar ünitede yer alan mutfak, yatak odası, banyo ve tuvalet alanlarında günlük yaşam aktivitelerini çalışıyor. Ayrıca ünitedeki el rehabilitasyonu, sanal gerçeklik rehabilitasyonu ve sürücü rehabilitasyonu alanlarında tedaviler görüyorlar. Ergoterapi ünitesinde hastalar, yurtdışından getirilen birçok araçla tedavi alıyorlar.

22.08.2017